WijnVoorNu webshop


Om ook de consument van onze unieke wijnen te laten genieten hebben wij voor een deel van ons assortiment een online webshop. Onze webwinkel is dan ook een verlengstuk van ons wijnimport bedrijf. Een deel van onze wijnen worden dan ook via onze webshop online verkocht.

Onze wijn webshop is opgezet vanuit onze passie voor wijn. We zoeken naar bijzondere wijnen die door kleine wijnboeren en wijnhuizen met liefde en passie worden gemaakt. Wijn kopen bij WijnVoorNu is dus een beleving en we verkopen dan ook niet de massa wijnen van grote coöperaties die te koop zijn in de supermarkt of wijnwinkels. Wijn kopen bij ons moet voor iedere klant een bijzondere beleving zijn. En die beleving hoeft geen vermogen te kosten want wij zoeken naar exclusieve maar zeer betaalbare wijnen. De meeste van onze wijnen importeren we zelf en verkopen deze dan ook exclusief in Nederland. Op deze manier willen jou laten ontdekken dat er prachtige wijnen te vinden zijn voor een zeer vriendelijke prijs.

Een goede prijs-kwaliteitsverhouding is voor ons een van de belangrijkste criteria voor het wel of niet verkopen van een wijn.

hoofd-banner_versie24-48-uur_responsive_keurmerk