Relatiegeschenken

WIJN ALS RELATIEGESCHENK

Een lekker flesje wijn of een wijnpakket is een graag gegeven relatiegeschenk. Misschien zelfs wel het meest gegeven zakelijke cadeau ter wereld. En dat is natuurlijk niet zomaar het geval. Door het feestelijke en luxe karakter van wijn is het een ideale felicitatie of blijk van waardering. En laten wij nou een breed assortiment van meer dan 80 heerlijke wijnen in huis hebben, waarmee u uw relaties perfect kunt verrassen!
4-vaks-wijnkist-sango-gaudeamus


WIJN, ALTIJD EEN GESCHIKT (RELATIE)GESCHENK

Wilt u uw zakelijke relaties bedanken voor de prettige samenwerking? Viert een gewaardeerde relatie zijn of haar verjaardag? Bent u op zoek naar een zakelijk kerstgeschenk? Valt er een succes te vieren? Wijn is uitermate geschikt om zakelijk cadeau te geven bij legio gelegenheden.

WIJN SELECTEREN ALS ZAKELIJK CADEAU

Vaak weet u niet precies wat de smaakvoorkeur is van uw relaties en dat maakt het uitkiezen van wijn als relatiegeschenk niet altijd even gemakkelijk. B&T Wine Trading heeft een breed assortiment aan lekkere wijnen, dus er is voor ieder wel wat wils. Afhankelijk van de gelegenheid en tijd van het jaar helpen wij u graag bij het kiezen van de ideale wijnen om zakelijk cadeau te geven aan een brede doelgroep.

Maar u kunt natuurlijk ook een selectie maken uit uit een van onze 60 standaard relatiegeschenken verkrijgbaar in onze webshop wijnpakketten. Hier hebben wij standaard relatiegeschenken van 1-2-3 of 4 vaks houten wijnkisten.

wijnkist-2-vaks-calmel-joseph-terrasses-du-larzac


VERPAKKEN EN VERZENDEN VAN UW RELATIEGESCHENKEN

Uw cadeau is een blijk van waardering en daarom wilt u natuurlijk dat het er mooi uitziet en goed aankomt bij uw relaties. Een feestelijke verpakking en keurige afwerking horen daar allemaal bij. In overleg met u bepalen we hoe de wijnen worden verpakt. Wij zorgen vervolgens voor een goede afhandeling van uw bestelling, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Verzending is zowel binnen Nederland als internationaal mogelijk en vindt plaats op het door u gewenste moment en adres.

wijnkist-2-vaks-barolo-borgogno