Modele de verighete aur

Tin sa va multumesc pentru minunata bijuterie pe care am primit-o ieri. Arata mult mai bine decat mi-am imaginat. Va multumesc pentru profesionalismul de Care ATI dat dovada si dans mod CERT ATI castigat un promoteur al serviciilor dumneavoastra. Anul viitor cu siguranta o sa apelez la serviciile dumneavoastra pentru verighete. Serviciile oferite de dumneavoastra au fost pe masura asteptarilor. Cel mai mult m-a impresionat promptitudinea cu toate ca in ACEA perioada conditiile meteo nu erau chiar favorabile pentru transport. Mi-a placut foarte mult ca puteam alege inelul si diamantul. Desi in poze mi se PAREA mai mare, inelul este superbe si partenerei II place foarte mult. Multumesc pentru tot.

Serviciul a fost irepro? Abil, bijuteria foarte reusita, iar diamantul a l`efectul Dorit. O sa apelam la dumneavoastra si pentru verighete. Dans primul rand doresc si eu sa va multmesc pentru colaborarea si profesionalismul de Care ATI dat dovada! Tin sa va filé ca sunt o persoana destul de tipicara Care e destul de greu de multumit, INSA cu toata sincère itatea va spun ca DVS. v-ATI ridiact mult peste Decker asteptarilor. Serviciile si profesionalismul DVS. mi-au usurat munca foarte mult si m-au ajutat sa FAC cea mai buna alegere. Va multumesc din nou pentru colaborare si o sa va recomand cu Mare Caldura PE mai departe. Vreau sa va multumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-ATI acordat. Un fost o placere sa Lucrezia cu DVS.

Tot ce pot sa va spun este ca bijuteria mi-a placut foarte mult. Este exact cum ma asteptam. Personalul este PROFESIONIST, atat consilierii de vanzari, cat si consilierii DIN magazinul FiresQ. Bijuteria a venit chiar mai repede si pretul mi s-a parut unul foarte bun, in comparatie cu Alte Diamante cu aceleasi caracteristici de PE Piata. En rand Primul comme dori sa va multumesc pentru operativitate. Inca de la prima vizita pe site-ul dumneavoastra am fost captivat de Modul in care produsele erau prezentate si de posibilitatea de a combinaison diferite Pietre PE diferite inele sau verighete. Totodata informatiile de Care un potentiel cumparator are nevoie Sund expliquer in amanunt, in ASA fel INCAT am stiut ca nu mai trebuie sa l`ACPPU in alta parte. Dupa ce am primit inelul comandat am fost multumit si convins 100% ca am facut Alegerea corecta. Tin sa va multumesc mult pentru ajutorul si rabdarea acordata. Site-ul e Intuitiv, si usor de folosit. Ce démarcation site-ul Diamante.ro fata de celelalte PAGI de Internet Care acopera acelasi domeniu, este grija pentru informare a clientului. De la dumenavoastra am reusit sa aflu cum sa Aleg diamantul pe care il vroiam.

Momentan inca nu am oferit inelul persoanei in cauza. Dar sunt convins ca va indragi acest Inel. Cat despre mine, ERAM ca un Copil dans asteptarea cadoului de craciun. Stiam ce urma sa fie en Cutia Primita, Dar aveam emotii. A fost primul diamant DIN viata MEA, si sunt foarte Multumim de rezultat. Bine a fost totul, Desi, sincer, AM 08:00 o mica strângere de inima sa Cumpar tocmai o bijuterie de PE Internet, Dar Când am primit-o mi-am dos si mi-am dat seama ca nu a fost o înselatorie.